Välkommen på JAGs årsmötesdagar!

I år fyller Föreningen JAG 25 år och det kommer att firas lite extra på årsmötet som går av stapeln den 20–21 maj.

I år är vi tillbaka på Clarion hotell på Arlanda. 

Vi inleder programmet kl 10.30 på lördag 21/5 med politikerdebatt. Alla riksdagspartier är inbjudna. Söndagens program börjar med årsmötesförhandlingar kl 9 och avslutas efter lunch, ca kl 14.

Medlemmar i Brukarkooperativet JAG anmäler sig på den här länken: http://www.trippus.net/kooparsmote17

Ange om du önskar övernatta på hotellet och vilka måltider du vill vara med på. Sista anmälningsdag är den 1/4.

Kallelse till årsmötena utsändes senare. Verksamhetsberättelse och årsmötesprotokoll skickas ut per e-post. Hör av dig med din e-postadress om du önskar dessa handlingar!

Varmt välkommen på årsmötet!

Bilden visar styrelsen i Föreningen JAG som valdes av årsmötet 2016. Från vänster Mattias Börjesson, Mia Ek, Lotta Fallgren, Richard Kostenius, Kristina Edvall, Simon Storm och Magnus Andén.

Länkar:

Mer information om årsmötet hittar du här: http://www.jag.se/kalender/arsmoten-i-foreningen-jag-och-brukarkooperativet-jag

Lägg till ny kommentar

Dela |
Fler nyheter

Fler nyheter

JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.