Värmland först ut med lokalförening

I helgen startade den första lokala JAG-föreningen. Det var Värmland som var först ut och årsmötet hölls i JAG-lokalen i Karlstad.

Carita Mattsson valdes till ordförande och Josefine Abrahamsson till vice ordförande. Mirna Marjanovic, Malin Bäcklund och Andrea Jarl valdes till ordinarie ledamöter i styrelsen och Birgitta Nilsson till suppleant.

Föreningen fick namnet Föreningen JAG Värmland och har nu fått efterföljare i hela landet! Lokalföreningar har bildats på Gotland, Västra Götaland, Västernorrland, Stockholms län, Kalmar, Skåne och Norrbotten.

Är inte din ort med? Hör av dig till Johanna på JAGs kansli, tel 08-789 30 53.

Bilden från vänster: Carita Mattsson, Birgitta Nilsson, Andrea Jarl, Malin Bäcklund, Josefine Abrahamsson och Simon Storm.

Lägg till ny kommentar

Dela |
Fler nyheter

Fler nyheter

JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.