JAGs Sommarvecka 2017

Även årets sommarvecka i Stockholm kommer handlar om dans, musik och rörelse i många former – att dansa, spela, sjunga och uttrycka sig genom musik

Vi smygstartar måndagen den 26/6 kl 10.00 med en heldagsworkshop om intressepolitisk aktivism. Sedan inviger vi sommarveckan på tisdagen den 27/6 kl 10.00 då vi samlas i JAGs lokaler mitt i Stockholm för lite musikalisk underhållning och lite informationsprat, bekantar oss med varandra och äter en enkel lunch. På eftermiddagen går de som vill på generalrepetitionen av Allsång på Skansen. Den som hellre vill kan stanna och lyssna på Tony och Allan som drar några låtar eller försöka få kroppsfokus med Ann. På kvällen har vi vår egen allsång framför storbildsteven på JAG. 

På onsdagen blir det dansworkshop på förmiddagen med en tillhörande flashmob efter lunch. Eftermiddagen bjuder på en föreläsning/clinic med Jan Johansen som även deltar i kvällens konsert där även JAG medlemmar får chansen att uppträda. 

På tordagen kör vi bingo med allsång samt avslutar vi med marängswiss.

Här finns hela programmet.

Anmäl dig till Sommarveckan senast 27/5 genom att klicka här.

 

Resa bokar och betalar du själv. Assistenternas resekostnader kan skickas som utlägg under förutsättning att det finns budgeterade medel för AO/PO. Medlemmens reskostnad ersätts inte.

Medlemmar i Brukarkooperativet JAG som bor långt från Stockholm kan få bidrag till hotellvistelse för sin del av hotellkostnaden, dock max 700 kr/natt. 

Önskar du boka rum på Nordic C, Vasaplan 4, mejla senast 27/5 till coordinator@hotelcstockholm.se eller ring tel  08-505 630 00. Ange ditt namn, vilka nätter du önskar samt om du vill ha enkelrum, dubbelrum eller handikappanpassat. Ange även koden: 2906G023971

Rumspriser:

Dubbelrum: 1395:-/rum och natt

Enkelrum: 950–1295:-/rum och natt beroende på veckodag.

JAG betalar hotellet och avräknar assistenternas kostnad mot AO/PO. Om du skulle få förhinder måste du boka av ditt hotellrum själv! Ev avbokningskostnader kommer att belasta dig och dina assistansomkostnader.

Välkomna!!

Dela |
JAG är en ideell riksförening för personer med flera omfattande funktionsnedsättningar, varav en avser den intellektuella förmågan. JAG arbetar för att medlemmarna ska kunna leva sina liv fullt ut, på sina egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. JAGs assistanskooperativ styrs av medlemmarna och drivs utan vinstintresse.
Brukarkooperativet JAG anordnar personlig assistans för drygt 400 personer runt om i Sverige och är arbetsgivare för mer än 3 500 personliga assistenter.